Eetcafé de Eetkaamer

Eetcafé in Uden

Op zoek naar een eetcafé in Uden? Dan heb je genoeg keuze, maar overweeg ook zeker de Eetkaamer!

Een eetcafé wordt ook wel een bistro genoemd. Het is eigenlijk een restaurant, maar dan met een bar. De Eetkaamer heeft ook een bar en valt daarom onder de categorie eetcafé in Uden. Je kan er langskomen om gezellig een drankje te doen, te borrelen, maar ook om uitgebreid te dineren. Voor de menukaart is het zeker de moeite waard om eens langs te komen, maar dat is niet de enige reden.

De Eetkaamer als het perfecte eetcafé in Uden

Eetcafé de Eetkaamer biedt veel voordelen. Zo wordt er gedacht aan alle leeftijden en hier rekening mee gehouden. Naast de bar én restaurant met een goede menukaart, beschikt de Eetkaamer over een uitgebreide Speelkaamer. Hier kunnen de kinderen zich goed vermaken. Ook is de Eetkaamer een rolstoelvriendelijk restaurant.

Een ander voordeel dat de Eetkaamer heeft, is de locatie. Het ligt namelijk midden in het centrum en dat is ideaal. Je kan gemakkelijk de auto dichtbij parkeren en het ligt niet aan een drukke weg.

Ook is De Eetkaamer erg groot waardoor er vaak wel een plekje beschikbaar is en je zo even binnen kan lopen. Door de inrichting van de ruimte en de fijne medewerkers wordt er een fijne sfeer gecreëerd. Kortom, één van de gezelligste eetcafés is toch wel De Eetkaamer eetcafé Uden.

De bar bij de Eetkaamer
Kopje koffie en thee bij de Eetkaamer

Langskomen bij ons eetcafé in Uden?

Wil je zelf de Eetkaamer eens ervaren? Kom dan langs! Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00u tot 22.00u en op zondag van 11.00u tot 22.00u. Je kan altijd bij ons binnenlopen, maar mocht je echt zeker willen zijn van een fijne plaats dan kan je het beste even reserveren via onze website. Je bent altijd van harte welkom!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen. Klik hier. Hopelijk zien we je snel!