Restaurant de Eetkaamer van de buitenkant gezien

De beste gerechten tijdens het lunchen in Uden!

Op zoek naar een heerlijke omgeving om te lunchen? Dat kan! Kom naar de Eetkaamer voor de beste gerechten om te lunchen in Uden! Bij de Eetkaamer geniet je van een zeer kwalitatief hoge lunch voor een relatief lage prijs. Niet alleen kan je in de Eetkaamer genieten van een heerlijke lunch, maar ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld een luxe high-tea met je vrienden of familie. Maak er samen een onvergetelijke dag van!

Lunchen in Uden

Natuurlijk heeft de Eetkaamer dan ook verschillende gerechten voor tijdens het lunchen in Uden!

Tijdens het lunchen wil je natuurlijk wel een ruime keuze hebben tussen de beste lunchgerechten. We hebben onder andere het volgende op het menu staan: broodjes, tosti´s, uitsmijters, warme lunchgerechten en speciale lunchgerechten.

Broodjes & uitsmijters

Zo heeft de Eetkaamer bijvoorbeeld een heerlijk broodje met brie, bacon, honing en walnoten uit de oven, perfect voor het lunchen in Uden. Bij de uitsmijters staan er 3 verschillende soorten op het menu, waaronder de uitsmijter ´De Eetkaamer´. Dit is een uitsmijter met 3 gebakken eieren, bacon, tomaat en afgemaakt met een chilisausje, één van de beste gerechten om te lunchen in Uden. Of kies voor een speciaal lunchgerecht zoals bijvoorbeeld het broodje Mexicaans: een broodje met gekruid gehakt, paprika, champignons, ui, mais, Bugles en gesmolten kaas. Geserveerd met chilisaus.

Bij elk lunchgerecht heb je de keuze welk broodje je graag wil hebben. Ga jij voor een wit broodje of liever een bruine? Het kan allemaal. Bekijk hieronder het volledige menu.

IJsdessert
Carpaccio
Vrouw speelt een puzzel van de puzzelproeverij

Combineer lunchen met shoppen

In de buurt van de Eetkaamer is er natuurlijk ook genoeg te doen. Zo kun je gezellig shoppen in de leuke winkels in de omgeving! Maak je dag daarna compleet door nog de beste lunchgerechten te proberen in Uden.

Jouw lunch reserveren

Binnenkort tijd voor een heerlijke lunch? Het is al mogelijk om deze te reserveren. Dat kan via onderstaande link! RESERVEER HIER.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan zien we die graag verschijnen via onze social media kanalen of CONTACTFORMULIER. Hopelijk zien we je snel!