speeddaten

Cupido schiet raak bij de speeddates van de Eetkaamer!

Op 9 april 2024 organiseren we de volgende speeddates! Op 6 februari jl. vond onze eerste speeddate-avond plaats. Dat was een groot succes. Zelfs zo groot dat er al een relatie uit voort is gekomen! Lees hier het verhaal van Robert en Sharona.

Speeddates blijken een groot succes

Zonder verwachtingen en met gezonde spanning kwamen Robert (38) en Sharona (36) naar de speeddates van de Eetkaamer op 6 februari 2024. Dating-apps zijn niets voor hen, dus besloten ze op zoek te gaan naar een leuke avond. Sharona hoorde via vrienden dat ze die bij de Eetkaamer kon vinden en Robert zag ons bericht op social media. Ze schreven zich allebei in, want waarom ook niet?

Ze vonden het prettig dat de avond in groepen begon. “Zo was het ijs alvast wat gebroken en hadden we meteen leuke gespreksstof voor de 1-op-1 speeddates. De spanning lieten we daar al grotendeels achter ons,” zo vertelden ze.

De 1-op-1 gesprekjes waren vooral gezellig en luchtig. “Natuurlijk voel je al vrij snel of er een klik is met iemand. Soms duurden de gesprekken van 5 minuten erg lang en soms vlogen ze juist voorbij.”

speeddaten met groepen
speeddates bij de eetkaamer

Tips voor de volgende kandidaten

Na de speeddates was de borrel ook erg gezellig. Het was zelfs zo gezellig dat ze op een gegeven moment verzocht werden om naar huis te gaan, aangezien het al bijna middernacht was. “Ik moest nog even overleggen met de andere dames waar we kruisjes gingen zetten,” aldus Sharona. “Ik kwam alleen binnen, maar op het einde van de avond had ik ook met de andere dames een goede klik. Het is dus niet alleen leuk om naartoe te gaan als je de liefde wil vinden, maar ook voor vriendschappen is het een fijne avond!”.

Een paar dagen na de speeddates zouden ze een e-mail ontvangen met daarin de namen van hun matches, maar Robert kon niet wachten. Hij had al het gevoel dat het wel goed zat met Sharona, dus nog voordat de e-mail binnenkwam, zocht hij al contact via Messenger.

Zijn gevoel bleek te kloppen, want ook de mail die een dag later binnenkwam, bevestigde dat ze een match waren. Al snel spraken ze nog een aantal keer af en dat groeide uit tot een mooie relatie. Sharona: “Eigenlijk was de intentie om ook op 9 april te komen, maar dat hoeft nu natuurlijk niet meer, haha!”

Ze geven nog een paar tips voor iedereen die wel op 9 april komt speeddaten: “Ik zou geen lijst met vragen voorbereiden. Vragen als ‘hoe sta je in het leven?’ zijn erg zwaar voor zo’n avond. Laat het gewoon op zijn beloop en heb vooral een leuke tijd!” Robert voegt daar nog aan toe: “En als je denkt: nou, diegene vind ik echt heel leuk, wacht dan niet tot je de mail met matches ontvangt, maar onderneem meteen actie!”

Ben jij ook op zoek naar de liefde? We hebben nog een paar plekken beschikbaar voor 9 april! Meld je hier aan!