Crazy diner

WAT IS CRAZY DINNER?

Nieuw bij de Eetkaamer: Crazy dinner! 28 februari zal de eerste editie plaatsvinden. Dineren met een twist, waarbij heerlijk eten, plezier en hilariteit in het teken staan. Maar wat is het precies?

Bij Crazy Dinner moet je diverse puzzels oplossen en dit bepaalt de volgorde van je diner. Wanneer je de puzzels goed oplost, krijg je jouw diner in de juiste volgorde én met het juiste bestek. Maak je ergens een foutje, dan kan het zomaar eens zijn dat je je soep als nagerecht krijgt en met een vork moet opeten. Het concept komt van Groepsuitje Limburg en sinds kort is het ook mogelijk om dit bij andere restaurants te spelen en nu dus ook bij de Eetkaamer!

Crazy Dinner speciaal op 16 januari

Op 28 februari 2023 om 18.00 uur zal de Crazy Dinner worden georganiseerd. Deze dag staat bekend als Blue Monday, dedeprimerendste dag van het jaar. Dit zou te maken hebben met het feit dat de dagen nog erg donker zijn en de vakanties ver weg. Mensen voelen zich op deze dag vaak treurig, neerslachtig of weemoedig. Daar willen wij verandering in brengen met deze avond die staat voor plezier en hilariteit.

Zijn er nog andere redenen, waarom je je hiervoor zou moeten opgeven? Jazeker! Het leuke hiervan is dat het anders is dan een een standaard diner. Super leuk om samen met jouw familie en vrienden te doen. Of trommel je collega’s op en kom naar de Eetkaamer op 28 februari.

Crazy Dinner
Crazy Diner

AANMELDEN EN PRIJS

Crazy Dinner bestaat uit een 5 gangen diner. Hiervoor betaal je 47,50 euro per persoon, inclusief het eten en het spel (excl. de drankjes).

Je kan vanaf NU reserveren via ons aanmeldformulier. Klik hier om te reserveren.

Zien wij je op 28 februari? Wij hebben er nu al zin in!