Borrelen doe je in de EetkaAmer

Het heerlijke warme weer staat weer voor de deur. Dat betekent dat de terrassen weer langzaam vol stromen en de koude drankjes uit de koelkast gehaald kunnen worden. Tijd om lekker te borrelen in de zon!

Bij de EetkaAmer kun je ook heerlijk genieten van een borrel. Schuif lekker aan met je vrienden, vriendinnen of geliefde om de zomer uitgebreid te vieren. Onze toppers staan klaar om iedereen te voorzien van heerlijke frisse drankjes en lekkere hapjes.

De Eetkaamer heeft een groot terras, wij zouden het namelijk erg jammer vinden als niet iedereen bij ons kan komen genieten van de zon!

Op het menu

Het menu van de EetkaAmer is rijkgevuld met allerlei lekkere borrelhapjes waar je van kunt genieten met al je vrienden. Zo staan er allerlei lekker drankjes op het menu. Neem bijvoorbeeld de heerlijke koude smoothies in de smaken: Mango, aardbei en braam. Daarnaast staan er enkele overheerlijke bieren, lekkere wijnen en voor de bob lekkere frisdrank op het menu. Om het borrelen perfect te maken kun je bij ons zelf jouw borrelplank samenstellen, zo voorkom je dat er iets op zit wat niet op gegeten wordt.

Natuurlijk is de borrel ook te combineren met de lunch of een gezellig diner. Onze kaart is goed gevuld, bomvol lekkere gerechten.

 

Hoe het werkt

borrelen
borrelen

Kom snel langs!

Genoeg reden dus om met het warme weer heerlijk te komen borrelen op het gezellige terras van de Eetkaamer, waar onze toppers klaarstaan om jou een gezellige tijd te bezorgen met je vrienden.

Kom dus snel langs bij de Eetkaamer in Uden. Ben je benieuwd naar ons menu? Klik dan hier.