BORRELEN BIJ DE EETKAAMER

Op zoek naar een plaats om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen in Uden? Stop met zoeken. Met een heerlijke lunch-, borrel- en dinerkaart is de Eetkaamer het perfecte adres!

WAAROM BORRELEN BIJ DE EETKAAMER IN UDEN?

Zin om lekker en gezellig te borrelen? Zoek niet verder en kom naar de Eetkaamer in Uden! Bij ons kun je heerlijk borrelen.

We hebben drankjes met én zonder alcohol. Zo kun je een lekker wijntje, biertje of een frisdrankje pakken. Of laat jezelf verwennen met een heerlijke cocktail.

Bij de Eetkaamer heb je de mogelijkheid om je eigen borrelplank samen te stellen. Zo heb je alleen maar gerechtjes op de borrelplank die jij lekker vindt! Natuurlijk kun je ook borrelen met een vooraf door ons samengestelde plank. Of kies voor een mandje met brood met smeersels, lekkere nacho’s of een bittergarnituurtje. De keuze is dus echt reuze! Er wordt ook rekening gehouden met onze vegetarische gasten! Kom snel eens borrelen bij de Eetkaamer en geniet van onze heerlijke borrelkaart.

uiteten uden

LEKKER EN GEZELLIG BORRELEN UDEN

Borrelen bij de Eetkaamer is altijd een leuk uitstapje. Kun je niet, omdat de kinderen nog niet alleen thuis kunnen blijven? Bij de Eetkaamer zijn jouw kinderen van harte welkom! Er is zelfs rekening gehouden met de kleine gasten: we hebben namelijk een grote speelkamer waar de kids urenlang speelplezier kunnen hebben! Zonder trappen en hoge verhogingen is de Eetkaamer ook goed toegankelijk voor mindervalide gasten! Veel verschillende gasten zijn jou al voorgegaan. Kom gezellig borrelen bij de Eetkaamer met je familieleden, de leukste vrienden of je collega’s!

Er is een ruim terras aanwezig. Er is dus voldoende keus om binnen of buiten te borrelen! Lekker de hond uitgelaten en dorst gekregen? Jouw trouwe viervoeter is welkom, mits aangelijnd en bij de eigen tafel. Je kunt altijd bij ons binnenlopen en vragen of er een plaatsje vrij is. Als je met een grote groep komt, raden we aan om te reserveren. Dan weet je zeker dat je kan genieten van een gezellige borrel! Klik hier om te reserveren

OPENINGSTIJDEN

De Eetkaamer is vernieuwd, dus kom zeker snel langs om te kijken.

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00u tot 22.00u. Zondag zijn we geopend van 11.00u tot 22.00u.

Reserveren kan hier. Ben je met meer dan 6 personen? Reserveer dan telefonisch via 0413 23 00 10