Billybird zeeroversland

BillyBird en de Eetkaamer

De Eetkaamer werkt vanaf nu samen met BillyBird! Dat wil zeggen dat elk kind met een BillyBirdpas vanaf nu een gratis ranja* krijgt! Daarnaast doen we ook mee met een loterij!

Bij Eetkaamer in Uden geloven we in het creëren van niet alleen heerlijke gerechten maar ook onvergetelijke ervaringen. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met BillyBird Park Hemelrijk aan te kondigen, een plek vol avontuur, plezier en lachende gezichten. Samen zetten we een loterij op, speciaal voor alle BillyBird-leden.

*Gratis ranja bij aankoop van een gerecht. 1 per kind.

Doe je mee met de loterij?

Tot 15 februari heb je de kans om deel te nemen aan de loterij. Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven via de website van BillyBird. Of je nu een gratis lidmaatschap hebt of geniet van de voordelen van het betaalde premium lidmaatschap, er wachten geweldige prijzen op je!

  • Gratis Lidmaatschap (Freemium): Elke freemium deelnemer maakt kans op de hoofdprijs en krijgt 1 lootje.
  • Betaald Lidmaatschap (Premium): Voor de premium-leden zijn de kansen nog groter! Met een betaald lidmaatschap kun je maar liefst met 5 lootjes meedingen naar de prijzen.

Natuurlijk zijn er toffe prijzen te winnen!

  1. Hoofdprijs: Een gratis kinderfeestje voor 6 personen, alleen in te leveren op doordeweekse dagen en niet tijdens schoolvakanties.
  2. Tweede Prijs: 1 + 1 gratis kindermenu.

Maak je geen zorgen als je niet in de prijzen valt, want elke premium BillyBird-lid krijgt een extra traktatie. Ieder kind met een premium lidmaatschap ontvangt bij aanschaf van een gerecht een gratis ranja, of het nu gaat om een smakelijke maaltijd of een simpel worstenbroodje.

Billybird achtbaan

Geniet van voordelen met BillyBird

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in via de BillyBird-website om deel te nemen aan onze speciale loterij. Eetkaamer en BillyBird heten je welkom in een wereld van smaak en plezier. Kom langs, geniet van heerlijke gerechten en maak kans op fantastische prijzen!

Natuurlijk krijg je bij aanschaf van een BillyBirdpas nog veel meer voordelen! Zo krijg je bijvoorbeeld korting voor de Beekse Bergen, voor een theatervoorstelling bij Markant of voor Festyland.

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij Eetkaamer in Uden. Reserveer hier om zeker te zijn van een plekje!