Heb jij een allergie? Laat het ons weten!

Bij de Eetkaamer willen wij ervoor zorgen dat iedereen zorgeloos kan genieten van onze gerechten. Daarom hebben wij een uitgebreide menukaart met daarop diverse vegetarische opties. Daarnaast hebben we een losse allergenenkaart, zodat je precies weet welke allergenen er in de gerechten aanwezig zijn.

Menukaart

Ben je vegetarisch? Dan staat dat met de groene plantjes aangegeven op de normale kaart.We hebben verschillende opties, zoals de uitsmijter champignons, de quiche en truffelpasta.

Heb je een allergie? Dan staat dit op onze speciale allergenenkaart aangegeven. Op de allergenenkaart staat achter elk gerecht aangegeven welke allergenen er in het gerecht zitten. Zo is het erg overzichtelijk wat waarin zit. Ben je ergens allergisch voor, geef dit dan altijd even aan bij het bestellen. Dan kunnen we hier extra rekening mee houden in de keuken. Zo kun je lekker genieten van je eten, zonder je ergens druk over te hoeven maken.

Hoe het werkt

Allergenen
Allergenen

Kom snel langs!

Bij de Eetkaamer kun je heerlijk genieten van ons eten. Dit kan zowel binnen als buiten op ons ruime terras. Maak snel een reservering of kom langs!

Kom dus snel langs bij de Eetkaamer in Uden. Ben je benieuwd naar ons menu? Klik dan hier.