Foto gezellig

ONTDEK DE GEZELLIGHEID VAN DE EETKAAMER

ONTDEK DE GEZELLIGHEID VAN DE EETKAAMER

Homepage High tea
Homepage Lunch
Homepage Diner
Homepage borrelplanken

De deuren van de EetkaAmer staan altijd voor je open! Wij zijn een brasserie en woonwinkel in één. Onze menukaart is ontworpen om zo veel mogelijk mensen gelukkig te maken met de lekkerste gerechten, luxe high-tea en meer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onze sfeer of een stukje daarvan mee te nemen naar je huis, omdat alles wat je bij ons ziet te koop is. Ga lekker zitten en geniet van je gezelschap, dan zorgen wij voor de rest!

Houd je van puzzelen? Ook dan kun je bij ons terecht. Speel je eten vrij met de puzzelproeverij of ga voor een heerlijke wandeling met onze puzzeltocht. Ga je liever op avontuur samen met je kids? Bekijk dan eens onze speurtocht!

Homepagina foto 2

GENIETEN VAN BRABANTSE GEZELLIGHEIDPUZZELACTIVITEITENGROEPSACTIVITEITENKINDVRIENDELIJKHEID

Bij de EetkaAmer kun je genieten van een heerlijke lunch, een high-tea, een volwaardig diner of gewoon van een lekker kopje koffie. Je kunt tegelijkertijd rustig rondkijken en winkelen, want alles wat je bij ons ziet, is ook te koop.

Dus zit die stoel heel erg lekker of zie je een mooie lamp voor thuis? Dan koop je hem toch gewoon. Winkelen terwijl je luncht of dineert of dineren terwijl je winkelt. Het was nog nooit zo gemakkelijk.

CRAZY DINNER

Heb jij het al gehoord? De EetkaAmer organiseert een Crazy Dinner op dinsdag 28 februari om 18:00 uur. Maak er een hilarische avond van met je familie, vrienden of met je geliefde. Schrijf je dus snel in!

Eet je soep met een vork of begin met het dessert, je hebt het helemaal zelf in de hand! Met de cryptische beschrijvingen stel je je eigen brunch of diner samen. Maar let op, ook het bestek zit in de omschrijvingen verwerkt, waardoor de vreemdste combinaties ontstaan.

Doe jij ook mee? Meld je dan snel aan!

Crazy Dinner